HORECA EN EVENTS

HORECA EN EVENEMENTENEndless candles is de perfecte sfeerlicht oplossing
voor zowel de horeca als evenementen branche.
De parels kunnen gebruikt worden op bijna elke denkbare wijze en in elke denkbare pot of vaas en kunnen zo in elke setting zorgen voor een unieke sfeer beleving.

Het residue van de kaars kan na afloop verzameld worden en opnieuw worden gebruikt voor de volgende ronde. Verwjder de afgebrande lont en start je nieuwe beursdag, event of diner ronde met een prachtige parel kaars die eruit ziet alsof hij gloednieuw is.

In tegenstelling tot het gebruik van gewone kaarsen is Endless candles naast een goedkopere oplossing ook nog eens veiliger en zeker een milieu bewustere keuze vanwege de 100% vegan samenstelling van onze kaarsparels.

Onderstaand wat sfeer voorbeelden om een beter beeld te krijgen van wat Endless candles voor jou business kan betekenen.

Ben je enthousiast geworden en klaar om jou business naar een nieuw niveau te brengen op het gebied van sfeerverlichting?
Dan kunnen wij het volgende bieden.
Voor de groot verbruikers hebben we de mogelijkheid Endless Candles in Bulk te bestellen ofwel per zak van 25 KG met 250 lonten.

Ben je nog geen grootverbruiker, maar sta je wel open voor een tryout met Endless Candles of organiseer je een event/bruiloft etc. en heb je niet de volledige 25 KG nodig?
Dan kunnen we Endless candles ook leveren in een business pakket voor MKB bedrijven. Dit pakket bestaat uit 5 KG parels en 50 lonten.

email je informatie aanvraag voor mogelijkheden en prijzen naar info@createyourhome.nl of vul het contact formulier in

Of je de parels nu wilt gebruiken voor de romantische tafel verlichting in je restaurant, de sfeer in je beursstand, als decoratie van die perfecte bruiloft of als sfeermaker in je woonwinkel of showroom.
Endless candles biedt in al deze gevallen de meest creatieve, duurzame en unieke oplossing voor jou als proffesional.

Creëer een unieke klantbeleving door je creativiteit de vrije loop te geven.