Retouren en annulering

Annuleren of retourneren

Bij een wijziging of annulering kunt u het beste een email sturen. Vermeldt zeer duidelijk in het onderwerp van uw email uw ordernummer. Dit bespoedigt de behandeling van uw email. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren en periode

U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering . Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geproduceerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6,7 en 8 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wij zullen de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. Ook de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden ook in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retourverzend kosten worden dus niet door ons betaald, tenzij u een gegronde klacht omtrend het betreffende product hierbij indiend en deze met goedkeuring van Create your Home beantwoord krijgt.