Over ons

Wij zijn Create your home.nl uw rotan specialist 

Wat begon met een passie voor rotanmeubelen is uitgelopen op een gezond bedrijf, een gezellig team, een unieke webshop en ons huismerk A&D Collections die wij u in onze shop onder RIET / ROTAN met trots presenteren. 
 

Wij hebben ons best gedaan een veelzijdig en compleet rotan assortiment voor u neer te zetten in onze shop.
Van rotan stoelen en wasmanden tot eettafel lampen en de meest unieke woon accessoires.
Met een continue wisselend assortiment zorgen wij voor uw sfeer, stijl en een geweldige natuurlijke uitstraling in uw interieur.
Wilt u nu weten wat rotan eigenlijk is, waar het gemaakt wordt, hoe u het onderhoud en of rotan ook milieu bewust is? Lees dan hier verder! Wij wensen u veel plezier met ons unieke rotan assortiment. 

 

Maar Createyourhome.nl is veel meer dan alleen een rotan shop, door de jaren heen hebben wij de optie gekregen om een waar woon inspiratie platform te maken.
En dat gaf ons de mogelijkheid om alle interieur stijlen onder 1 dak te brengen. Dit gaat van Industriele en landelijke meubels tot design items, tafel en keuken benodigdheden, kamerplanten en de mooiste wanddecoratie met een persoonlijke tint. 
Dus wat u ook zoekt voor uw interieur en wat uw stijl ook is, u bent gegarandeerd aan het juiste adres via onze website createyourhome.nl helpen wij u naar de beste aanbieders op de markt van interieur items wij geloven in expertise, ieder zijn vak en zo hebben wij ook createyourhome gebouwd, zodat u op het juiste adres belandt.
Bent u echt op zoek naar rotan items dan helpen wij u persoonlijk verder want dat is onze eigen expertise.

 

Heeft u andere vragen vragen,tips of opmerkingen? Horen wij dat natuurlijk graag! 
Vul ons contact formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Heel veel shop plezier,        Build..and create your home.
Sfeervolle groet,
Team Create your home

*WIlt u uw producten liever afhalen?
Vul dan ons contact formulier in, mail, bel of app ons.


Adres:
Createyourhome.nl
Fokkerstraat 30,
3905 KV Veenendaal