Over Endless candles

Welkom bij Endless Candles.

Wij zijn Anja en Dennis, jaren geleden zijn wij gestart met een webshop waar wij voornamelijk duurzame meubelen en decoratie uit Indonesie verkochten.
Tijdens de wereldwijde container crisis zijn wij (noodgedwongen) op zoek gegaan naar iets nieuws , omdat de prijzen voor de meubelen onbetaalbaar werden.

Dat bracht ons in Polen bij de bekende traditionele kaarsen, dicht bij huis en een klein,
maar populair gebruiks product, maar toch klopte het niet, we waren hier niet tevreden mee.
Er moest meer mogelijk zijn en het moest vooral beter kunnen.
Dan denk je al snel aan de Led kaars, maar door het gebruik van batterijen en grote hoeveelheden plastic en/of parrafine voor de kaars zelf,
maakt het tot een nog schadelijker product dan de traditionele kaars.
Daarbij is ook de sfeer niet te meten aan dat van een echte vlam en warmte.

Tot het ons uiteindelijk is gelukt de sfeer en warmte te evenaren, maar dan 100% vegan, Dit was de start van ons trotse merk Endless Candles.

Endless candles is onze geregistreerde merknaam voor ons unieke en vernieuwende product de ''parel kaars'' of dus ook wel, Endless candles.
De naam is volledig gebaseerd op het product zelf, zolang er kaars parels en lonten zijn kan de kaars eindeloos branden.
Buiten het feit dat de kaars niet meer uit hoeft te gaan zijn ook de manieren waarop je onze kaars parels kunt toepassen werkelijk eindeloos. 

Eindeloos veel voordelen die ervoor gezorgd hebben dat Endless candles in een kort tijd bijzonder populair is geworden.
Of het nu gebruikt wordt om thuis een unieke sfeer te creeren of om jouw restaurant verlichting naar een nieuw niveau te tillen. op elk level is Endless candles een uitkomst.

Buiten het feit dat het een uniek product is, is Endless candles ook nog eens goed voor ons klimaat en het milieu. Onze parels bevatten namelijk geen parrafine (olie extract) waar normale kaarsen van zijn gemaakt. Onze parels zijn 100% plantaardig. Dat zorgt ervoor, dat zowel de productie als ontbranding niet schadelijk zijn voor het milieu of uw gezondheid

Ook op het gebied van veiligheid scoren we hoog, waar bij normale kaarsen het kaarsvet kan zorgen voor schade en bij omvallen van een kaars het risico op brand ontstaat. Hebben we ook dit probleem kunnen verhelpen. Bij het omvallen van een container met parels wordt het smeltbad direct opgenomen door de parels die nog nieuw zijn. Ook zorgen zij ervoor dat de lont geen zuurstof meer krijgt en direct bij omvallen de vlam gedoofd wordt.
Bekijk hier ons test filmpje.