Wat is kaarsen zand?

Wat is kaarsen zand?

Wat is kaarsen zand?
Wat is kaarsen zand?

Wat is kaarsen zand?

Geplaatst op 27-3-2023 door Dennis

Wat is kaarsen zand of ook wel pearled candle genoemd?

Kaarsen zand is gemaakt van de pitten die uit de zaden van palmen komen.
In de basis geeft dit ook de prachtige sneeuw witte kleur aan het kaarsen zand.

De meest pure versie van kaarsen zand is dus de witte versie, ook direct de versie die 100% natuurlijk en vegan is.
Het grote voordeel van hiervan is dat er dus geen parrafine wordt gebruikt in deze kaarsen, wat ook weer extra voordelen met zich meebrengt ten opzichte van reguliere kaarsen.Voordelen kaarsen zand:

1  Geen Walm, kaarsen zand walmt niet.

2  100% natuurlijk, kaarsen zand bevat geen olie,zoals reguliere kaarsen.

3  EIndeloos aanpasbaar, met kaarsen zand kun je overal een kaars van maken en gebruiken zoals jij het wilt en zoals het jou uitkomt.

4  Mooier, kaarsen zand blijft altijd mooi om te zien, na het branden haal je het gesmolten deel eruit je schudt het glas op en hij ziet er weer uit als nieuw.

5 Veiliger, kaarsen zand is getest en bewezen velen malen veiliger, als kaarsen zand valt zorgt het zand ervoor dat de vlam direct gedoofd wordt en het smeltbad opgenomen wordt in het niet gesmolten deel. 

6 Duurzamer, Kaarsen zand gaat veel langer mee per lontje van 5 cm kun je het zand tot 12 uur laten branden. Bijvoorbeeld zorgt onze Endles candles 700 gram versie in totaal voor wel 360 uur aan brandtijd.

7 Vriendelijker voor onze aarde, doordat je steeds hetzelfde glas opnieuw kunt vullen met je natuurlijke parels zorgen we er gezamenlijk voor dat er minder afval verwerkt hoeft te worden ''Low Waste''.

Wil je graag nog meer weten over ons kaarsen zand of ben je nu overtuigd en wil je het graag eens porberen?
Kijk dan rustig verder in onze shop.

Of neem contact met ons op. 
Kaarsen zand, natuurlijke kaars, vegan kaars, pearled candle, endless candle, voordelen van kaarsen zand, waarom kaarsen zand?, kaars parels

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!
Recente berichten
Wat is kaarsen zand?
Wat is kaarsen zand en wat zijn de voordelen ervan ten opzichte van de reguliere kaars? Kaarsen zand is de nieuwe toekomst de 100% natuurlijke revolutie in de kaarsen wereld....