Retouren en annulering

Annuleren of retourneren

Bij een wijziging of annulering kunt u het beste een email sturen. Vermeldt zeer duidelijk in het onderwerp van uw email uw ordernummer. Dit bespoedigt de behandeling van uw email. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien wij reeds een betaling van u hebben ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. 

Retourneren en periode

U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product retour te melden, ingaande op de dag van levering Daarna heeft u nog eens 14 dagen de tijd het product aan ons te retourneren  .Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6,7 en 8 van onze algemene voorwaarden. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geproduceerde producten zoals onze bedden collectie.(Bij gewenste uitzonderingen als orders voor bedden neemt u alstublieft vooraf per mail contact met ons op)

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Wij zullen de gehele aankoopsom aan u terugstorten. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen uiterlijk 14 dagen aan u terugbetaald.